Artist : Nella Kharisma - Bosan Mama Papa'an
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:53
View :
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Bosan Mama Papa'an

aku wes bosen karo pacar-pacaran
mending ku tunggu yang mau tuk meminang
bosen mama papa, akhire dadi kenangan

cukup sudah sekarang, mending kita pisahan
aku wes ra kuat karo sumpah janjimu
biyen ngomong sayang, ngajak ke pelaminan
nyatane kowe malah balikan karo mantan

aku wes bosen karo pacar-pacaran
mending ku tunggu yang mau tuk meminang
bosen mama papa, akhire dadi kenangan

aku wes bosen karo pacar-pacaran
mending ku tunggu yang mau tuk meminang
bosen mama papa, akhire dadi kenangan

cukup sudah sekarang, mending kita pisahan
aku wes ra kuat karo sumpah janjimu
biyen ngomong sayang, ngajak ke pelaminan
nyatane kowe malah balikan karo mantan

aku wes bosen karo pacar-pacaran
mending ku tunggu yang mau tuk meminang
bosen mama papa, akhire dadi kenangan

aku wes bosen karo pacar-pacaran
mending ku tunggu yang mau tuk meminang
bosen mama papa, akhire dadi kenangan

aku wes bosen karo pacar-pacaran
mending ku tunggu yang mau tuk meminang
bosen mama papa, akhire dadi kenangan

Home