Artist : Duo Ageng Ft Ageng Music - Cidro 3
Title : Ageng Music
Duration : 07:32
View : 1.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Duo Ageng Ft Ageng Music - Cidro 3

Ora perpisahan sing dadi getuning ati

Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi

Nyenengi sliramu gawe loro atiku

Getune nyapo mbiyen ketemu


Jare kowe wes ngukir jenengku

Mbok patri ning njero atimu

Yen iling mbiyen karo janjimu

Tresnomu mung siji yo aku

Ningopo saikine cidro

Kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo


Sopo wonge sing ra bakal tatu

Nyenengi wong koyo sliramu

Ngomong cinta sayang mung ning aku

Janji setiyo sak umur uripmu

Ningopo sak ikine tego

Ning ngarep moto kowe

Nggandeng wong liyo


Hohohooo keiris atiku


Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu

Mergo roso perihe ning njero dodoku

Gulone manis isih manis madu

Mergane sing mbok iris atiku


Ora perpisahan sing dadi getuning atii

Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi

Nyenengi sliramu gawe loro atiku

Getune nyapo mbiyen ketemu

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Iwan Fals - Puing

Via Vallen - Karma

Iwan Fals - Na...Na...Na...

Home