Artist : James Ap Ft. Fida - Aku Milih Atimu
Title : James AP
Duration : 04:50
View : 60.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik James Ap Ft. Fida - Aku Milih Atimu

tak iling sebabe opo

bungahe atiku sampek tekan dodo

kowe teko nyunari ati

sing wis suwe ora kejamah tresno


esemmu madangi langit

langit atiku sing wis ketutup mendung

untukku engkau diciptakan

kowe teko sedihku, sedihku menjadi hilang


aku milih atimu

ra ono sitik wae roso raguku

yo mung karo kowe

ati iki mensyukuri opo sing wis tak duweni


percoyo, tembang iki

dadi saksi berikrarnya janji suci

sedelo, pada dunia ku buktikan

kau pantas ku perjuangkan


esemmu madangi langit

langit atiku sing wis ketutup mendung

untukku engkau diciptakan

kowe teko sedihku, sedihku menjadi hilang


aku milih atimu, ra ono sitik wae roso raguku

yo mung karo kowe, ati iki mensyukuri opo sing wis tak duweni

percoyo, tembang iki dadi saksi berikrarnya janji suci

sedelo, pada dunia ku buktikan kau pantas ku perjuangkan


aku milih atimu, ra ono sitik wae roso raguku

yo mung karo kowe, ati iki mensyukuri opo sing wis tak duweni

percoyo, tembang iki dadi saksi berikrarnya janji suci

sedelo, pada dunia ku buktikan kau pantas ku perjuangkan


percoyo, ku percoyo

dongakno, tak dongakno, podo podo

Home