Artist : Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe
Title : Zidan Hansyah
Duration : 05:30
View : 21.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Lirik Nella Kharisma - Rabine Karo Kowe

awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe
dikancani mrono mrene
aku emoh yen ditinggal lungo
pengen bareng saklawase

awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe, dikancani mrono mrene
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku ndungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

awan bengi aku mbayangke kowe
sesandingan lungguh ning pelaminan

aku emoh adoh soko kowe, dikancani mrono mrene
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku ndungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase
aku pengen rabine karo kowe, ora pengen sing liyane
aku dungo bahagia uripe, nganti tuwo saklawase

ning nong ning gong … ditembung
ra usah suwe suwe dak kedhisikan liyane
klosone ndang digelar, undangane disebar
dayuhe wis do ngumpul, mantene ndang disahke

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

ONE OK ROCK – American Girls

Armada - Penantian

D’MASIV - Dilema

Nella Kharisma - Ra Nduweni

Drive - Bersama Bintang

Home