Artist : Lutfiana Dewi - Iseh Dewe
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:27
View : 10K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi - Iseh Dewe

Yen kowe takon aku

Ngopo aku iseh dewe

Mergo sing neng atiku

Yo mung ono kowe


Ra gampang ngelalekne

Kabeh kenangan e dewe

Butuh tenogo lan wektu

Sampai semuanya berlalu


mungkin kowe iso golek penggantiku

nanging tak pastekne, raono tresno sing koyo tresnoku


Kowe ojo ngomong tresno yen akhire lungo

Kowe ojo ngomong sayang yen akhire ngilang

Tulung mesakno atiku sing wes kadung jeru

Nresnani awakmu


Atiku wes kadung Tresno mung mbok gawe loro

Atiku wes kadung sayang mung mbok anggep gampang

Snajan atiku kelangan tak nggo pengalaman 

Ben ojo terulang

Home