Artist : Woro Widowati - Mundur Kalem
Title : Music Interactive
Duration : 05:06
View : 12
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Woro Widowati - Mundur Kalem

Aku mung uwong sepele

Kalah rupo, bondo ora nduwe

Nanging aku nduwe tulus tresno

Sing gede koyo gedene segoro


Lorone molo sih loro atiku

Mergo kowe gandeng ro kancaku

Aku meneng niteni lakumu

Ancang ancang arep lungo soko urepmu


Gede roso iki, ning njero atiku

Nanging abot tak songgo

We milih wong liyo

Mok guwak ati sing setyo

Aku lilo.. ikhlas milih lungo


Mung dungaku, kowe.. 

Iso bahagio tanpo awakku

Nyuwun pangapunten, aku mundur kalem kalem

Sing penting kowe seneng

Home