Artist : Nella Kharisma - Konco Mesra
Title : Samudra Record
Duration : 05:08
View : 105.3M
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Konco Mesra

Yen tak sawang sorote mripatmu

Jane ku ngerti ono ati sliramu

Nanging anane mung sewates konco

Podo ra wanine ngungkapke tresno


Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu

Terpampang gambar waru ning atimu

Nganti kapan abot iku ora mok dukung

Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta


Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan

Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang

Ini semua karena hubungan pertemanan

Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan


Adem panas awakku gara-gara kamu

Nyibakke atiku, gati menyang aku

Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu

Tansah nyoto keroso konco dadi tresno


Nggereges awak ku naliko mepet sliramu

Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku

Bingung rasane atiku kepiye nyikapi

Biyene konco suwi sak iki tak tresnani


Yen tak sawang sorote mripatmu

Jane ku ngerti ono ati sliramu

Nanging anane mung sewates konco

Podo ra wanine ngungkapke tresno


Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu

Terpampang gambar waru ning atimu

Nganti kapan abot iku ora mok dukung

Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta


Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan

Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang

Ini semua karena hubungan pertemanan

Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan


Adem panas awakku gara-gara kamu

Nyibakke atiku, gati menyang aku

Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu

Tansah nyoto keroso konco dadi tresno


Nggereges awak ku naliko mepet sliramu

Mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku

Bingung rasane atiku kepiye nyikapi

Biyene konco suwi sak iki tak tresnani


Yen tak sawang sorote mripatmu

Jane ku ngerti ono ati sliramu

Nanging anane mung sewates konco

Podo ra wanine ngungkapke tresno


Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu

Terpampang gambar waru ning atimu

Nganti kapan abot iku ora mok dukung

Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta


Yen tak sawang sorote mripatmu

Jane ku ngerti ono ati sliramu

Nanging anane mung sewates konco

Podo ra wanine ngungkapke tresno


Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu

Terpampang gambar waru ning atimu

Nganti kapan abot iku ora mok dukung

Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Home