Artist : Woro Widowati - Ngelabur Langit
Title : SEMBADA MUSIC
Duration : 05:57
View : 3.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Woro Widowati - Ngelabur Langit

Wis uwis uwis

Dinggo paran

Ngrageni manuk miber

Nong kene isun

Duwe segudang welas

Duwe segudang asih

Dinggo paran magih golet liyani


Nabur uyah nong segoro

Sing ono artine paran paran

Podo koyo ngelabur langit

Manasi geni

Yo sing ono lekas putuse


Koyo welas sun iki

Nong riko nono putus putuse

Tapi koyo dene kendang

Ditabut selisih

Welas isun sing riko gape


Wis uwis uwis

Dinggo paran

Ngrageni manuk miber

Nong kene isun

Duwe segudang welas

Duwe segudang asih

Dinggo paran magih golet liyani


Koyo welas sun iki

Nong riko nono putus putuse

Tapi koyo dene kendang

Ditabut selisih

Welas isun sing riko gape


Wis uwis uwis

Dinggo paran

Ngrageni manuk miber

Nong kene isun

Duwe segudang welas

Duwe segudang asih

Dinggo paran magih golet liyani


Wis uwis uwis

Dinggo paran

Ngrageni manuk miber

Nong kene isun

Duwe segudang welas

Duwe segudang asih

Dinggo paran magih golet liyani

Home