Artist : Yeni Inka - Wes Bedo
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:51
View : 29.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Wes Bedo

Saiki sikapmu wes bedo

Ora koyo pas pertama teko

Mbiyen kowe selalu perhatian

Hal sepele iso dadi guyonan


Saiki wes bedo cerito

Opo mungkin wes ono wong liyo

Mbiyen kowe selalu perhatian

Saikine kowe kakean alesan


Saiki we angel dihubungi

Story mbok privasi

Tak chating i mung centang siji

Kesel awakku ngenteni nganti wengi

Ora mbok balesi


Yen pancen kowe wes ra tresno

Tulung ngomongo

Ojo mung seneng gawe gelo

Tak tutup cerito aku pamit lungo

Timbang atiku loro

Home