Artist : Nikisuka Ft Lita Manda - Lemah Teles
Title : UYE tone
Duration : 05:44
View : 21.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nikisuka Ft Lita Manda - Lemah Teles

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales


Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janji bareng-bareng

Ngrasakne susah lan seneng


Saiki kowe medotke angen-angen

Tak kuatne ati yen kudu kelangan, hoo-oo

Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales


Jujur ati iki loro

Durung biso nompo kenyataan

Tanduran sing wes tak sirami

Malih dadi awu ireng diobong karo kahanan

Biyen janji bareng-bareng

Ngrasakne susah lan seneng

Saiki kowe medotke angen-angen

Tak kuatne ati yen kudu kelangan


Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales


Kowe mbelok ngiwo nengen tanpo nguwasne mburi

Tak tabrak kowe loro iki salahe sopo

Yen kowe wes ra tresno ngomong ojo trus lungo

Awas nemoni apes lemah teles gusti sing bakal mbales

Lemah teles gusti sing bakal mbales

Home