Artist : Dj Diaz Bleszynski - Kelangan
Title : One Lee Music
Duration : 06:16
View : 3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3πŸ˜‰

Lirik Dj Diaz Bleszynski - Kelangan

Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning
Ceritane wes bedo
Saikine riko wes seng ono
Digowo wong liyo

Hang sun karepno biso ambi riko
Selawase yo mung ambi riko
Tapi kelendi maning
Ceritane wes bedo
Saikine riko wes seng ono
Digowo wong liyo

Kelangan isun iki wes kelangan
Kembang hang sun eman eman
Loro rasane ati mulo loro
Kudangan digowo wong liyo
Lilo sun cobo ngelilakeno
Masiyo abot hang sun roso.

Home