Artist : Duo Ageng Ft Ageng Music - Wong Ndeso
Title : Ageng Music
Duration : 07:46
View : 75.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Duo Ageng Ft Ageng Music - Wong Ndeso

Ireng kulitku, putih kulitmu

Rombeng klambiku, ko toko klambimu

Pikiren disik, yen seneng aku

Sing luwih apik, ojo kesusu


Aku wong deso, sliramu wong kutho

Aku wong miskin, uripmu terjamin

Ojo toh mobil, ojo toh motor

Sepedah wae, aku ra duwe


Aku iki mas, anake wong tani

Bapakku macul, si mbok buruh tandur

Yen sliramu mas, aneke wong duwur

Bapakmu lurah, tur uripmu makmur


Opo yo gelem, mengko uwong tuomu

Yen duwe mantu, sing miskin koyo aku

Home