Artist : Happy Asmara - Ambyar Mak Pyar | Jhandut Version
Title : FORTUNA ENTERPRISE
Duration : 05:14
View : 122.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Happy Asmara - Ambyar Mak Pyar | Jhandut Version

Ambyar mak pyar balik kanan bubar jalan

Langkah tegak maju ninggalke harapan palsu

Durung nembak wes ditolak

Atiku wes ikhlas mbok gawe babak bundas


Aku cemburu weroh kowe mlaku ro kancaku

Nanging aku sadar dudu sopo sopomu


Rong dino rong wengi durung mbok balesi

Chat ngucapke selamat pagi

Kowe mbales ojo ngganggu lagi ro pacarku


Ambyar mak pyar balik kanan bubar jalan

Langkah tegak maju ninggalke harapan palsu

Durung nembak wes ditolak

Atiku wes ikhlas mbok gawe babak bundas


Ra sah dipeksakke mikir kowe malah edan dewe

Mergo aku sadar kowe wes ono sing nduwe

Senajan loro ati kudu dinikmati

Ora perlu ditangisi putar gelas lagi


Ambyar mak pyar balik kanan bubar jalan

Langkah tegak maju ninggalke harapan palsu

Durung nembak wes ditolak

Atiku wes ikhlas mbok gawe babak bundas

Home