Artist : Bajol Ndanu Ft. Fira Cantika - Kepaling | Kentrung
Title : BAJOL NDANU MANAGEMENT
Duration : 05:00
View : 34.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Bajol Ndanu Ft. Fira Cantika - Kepaling | Kentrung

Kadung riko ngerti tuluse welas

Hang ono ring dasar ati iki

Sing kiro riko tego ngelarani


Natoni hang koyo gedigi

Nyejo riko pujar taline welas

Hang seru singset isun bundeli


Semembur riko buang sio-sio

Mung mergo ngerih welas hang liyo

Welas isun kepaling-paling


Mlebu metu dalan buntu sun sing iling

Arep maju ati wis kadung tatu

Arep mundur isun wis kadung ancur


Welas isun kepaling-paling

Mlebu metu dalan buntu sun sing iling

Arep maju ati wis kadung tatu

Arep mundur isun wis kadung ancur


Kepaling welas isun

Kepaling atin isun

Kadung riko ngerti tuluse welas

Hang ono ring dasar ati iki

Sing kiro riko tego ngelarani


Natoni hang koyo gedigi

Nyejo riko pujar taline welas

Hang seru singset isun bundeli

Semembur riko buang sio-sio


Mung mergo ngerih welas hang liyo

Welas isun kepaling-paling

Mlebu metu dalan buntu sun sing iling


Arep maju ati wis kadung tatu

Arep mundur isun wis kadung ancur

Welas isun kepaling-paling

Mlebu metu dalan buntu sun sing iling


Arep maju ati wis kadung tatu

Arep mundur isun wis kadung ancur


Kepaling welas isun

Kepaling atin isun

Kepaling welas isun

Kepaling atin isun

Home