Artist : Putri Kristya - Wes Tatas
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 05:50
View : 1.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Putri Kristya - Wes Tatas

Tak Eleng-eleng mbiyen

tau ngomong opo

Arep ngancani aku tekan

pungkase umurku


Nanging saikine

kowe ninggal janjine

Ibarat banyu mili

wes tekan segoro


Cubo dadi aku kuat po atimu

Mesti kowe sambat ora kuat

Aku uwes ora pengen lara

Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang


Layangan sing tatas

Tondo tresnoku wis pungkas

Mabur duwur ngalang-alang

Yen nibo dadi kenangan


Kowe sing tak eman-eman

Ninggalke roso kelaran

Opo iki wes takdire

Aku ikhlas aku pasrah Wes tak ngalah

Home