Artist : Woro Widowati Ft Ageng Music - Pamer Bojo
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 07:02
View : 7.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Woro Widowati Ft Ageng Music - Pamer Bojo

Koyo ngene rasane wong nandang kangen

Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang

Sedelo wae uwis emoh tenan


Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku


Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar

Sing mbok pamerke neng aku


Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali

Nglarani wong koyo aku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku


Cidro janji tegane kowe ngapusi

Nganti seprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku

Teles kebes netes eluh neng dadaku


Dudu klambi anyar

Sing neng njero lemariku

Nanging bojo anyar

Sing mbok pamerke neng aku


Dudu wangi mawar

Sing tak sawang neng mripatku

Nanging kowe lali

Nglarani wong koyo aku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku


Nengopo seneng aku

Yen mung gawe laraku

Pamer bojo anyar

Neng ngarepku

Home