Artist : Woro Widowati - Rembulan
Title : ONE NADA Record
Duration : 04:17
View : 2.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Woro Widowati - Rembulan

Rembulan ing wengi tansah anyekseni

Endah paras manis esem lan guyumu

Ginambar ing batin tan biso nglalekke

Yekti kangmas ora ono liyane


Tatapan netramu nembus ing atiku

Agawe aku mung mikirne sliramu

Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu

Amung kangmas


Howo ning jero batin pengen tansah sesanding

Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan

Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan


Rembulan ing wengi tansah anyekseni

Endah paras manis esem lan guyumu

Ginambar ing bathin tan biso nglalekke

Yekti kangmas ora ono liyane


Tatapan netramu nembus ing atiku

Agawe aku mung mikirne sliramu

Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu

Amung kangmas


Howo ning njero batin tansah pengen sesanding

Yo mung karo kangmas atiku mung kanggo kangmas

Nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan

Iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

Home