Artist : Irenne Ghea - Tresno Kawitan
Title : Milady Record
Duration : 04:37
View : 1.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Irenne Ghea - Tresno Kawitan

janjimu.. rikolo semono..

wis kepatri ono ing njero dodo..

kembang tresno sing mbok gowo..

tak simpen nganti pupusing dunyo..


tresno iki.. tresno sing kawitan..

roso endah.. sing dadi kenangan..

ning saiki kowe nang paran..

rogomu saiki wis ilang..


saben wengi aku tansah kelingan..

esemmu sing gawe kasmaran..


saben dino atiku tratapan..

koyo krungu suaramu sayang..

tresno iki ora biso ilang..

mergo iki tresno sing kawitan..


tresno iki.. tresno sing kawitan..

roso endah.. sing dadi kenangan..

ning saiki kowe nang paran..

rogomu saiki wis ilang..


saben wengi aku tansah kelingan..

esemmu sing gawe kasmaran..


saben dino atiku tratapan..

koyo krungu suaramu sayang..

tresno iki ora biso ilang..

mergo iki tresno sing kawitan..

mergo iki tresno sing kawitan..

Home