Artist : Mamnun Ft. Cimbrut - Satru 3 Kok Gething Aku
Title : Mamnun
Duration : 05:52
View : 724.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Mamnun Ft. Cimbrut - Satru 3 Kok Gething Aku

Yen ono masalah

Iso ngomong apik apik sayang

Ojo terus ngilang gawe atiku bimbang

Rodo dewasa sitiklah ngapurane yen aku salah

Tresnoku ora berubah yo mung kowe aku pasrah


Masalah sepele iso dadi gede

Yen aku ro kowe iseh mikir egone dewe

Wis cukup sayang baliyo pulang 

Bersamamu kukan tenang


Ko gething aku Ko gething aku

Tegone kowe ninggalke aku

Pas sayng sayangnge 

Naliko tresno wis kadung jeru


Ko gething aku Ko gething aku

Opo pancen wis dadi nasibku

Balimu tak tunggu 

Aku kangen esem lan guyumu

Home