Artist : Denny Caknan, Happy Asmara, Yeni Inka - Bojo Loro
Title : DC. PRODUCTION
Duration : 04:30
View : 1M
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Denny Caknan, Happy Asmara, Yeni Inka - Bojo Loro

Abang biru lampune disko

Awak kuru Mas, mikir bojo loro

Bojo sing enom njaluk disayang

Sing tuwo ‘njur wegah ditinggal


Sirah mumet ora bisa turu

Andum trisno Mas, ugo andum waktu

Mikir butuhe, mikir blanjane

Njur saiki bingung atine


Telung dino mulih rono

Telung dino bali neng kene

Sing sedino kanggu sopo

Sing sedino kanggu wong liyo

Home