Download lagu Rena Movies Ft Ageng Music - Mawar Bodas Mp3

Artist : Rena Movies Ft Ageng Music - Mawar Bodas
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 06:20
View : 82
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Lirik Rena Movies Ft Ageng Music - Mawar Bodas

Mapay jalan satapak

Ngajugjug ka hiji lembur

Henteu karasa capena

Sabab aya nu diteang


Hujan angin dor dar gelap

Hunteu aya keur ngiuhan

Sanajan awak rancucut

Teu paduli kajeun teuing


Nu penting mah asal nepi

Ka tempat anu di tuju

Rek ngalongok mawar bodas

Nu moal lila ka ala


Sugan tea moal gagal

Kembang geus aya nu boga

Balik teh asa hoream leumpang ge asa ngalayang


Teu kasawang ti anggalna

Teu kapikir ti tadina

Lamun bakal nyeri hate

Hoream teu sudi teuing

Mikiran pipanyakiteun

Mikiran pipanyakiteun

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Man Ana - Sabyan Cover

Sasya Arkhisna - Mantan Kelaran

Peterpan - Di Atas Normal

Anji - Aku Percaya

Brisia Jodie - Seandainya

Home