Artist : Farel Prayoga - Kelangan
Title : Wandra Daily Life
Duration : 07:01
View : 352.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Farel Prayoga - Kelangan

hang sun karepno biso ambi riko

selawase yo mung ambi riko

tapi kelendi maning ceritone wis bedo

saikine riko wis sing ono

di gowo wong liyo

hang sun karepno biso ambi riko


selawase yo mung ambi riko

tapi kelendi maning ceritone wis bedo

saikine riko wis sing ono

di gowo wong liyo

kelangan isun iki wis kelangan

kembang hang sun eman eman

loro rasane ati mulo loro

kudangan di gowo wong liyo

lilo sun cobo ngelilakeno

masio abot hang sun roso

Home