Artist : Rozy Abdillah - Rehana
Title : Golden Management
Duration : 05:33
View : 1.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Rozy Abdillah - Rehana

Rehana rehana,

Lare kok ayu temenan..

Kulite yo kuning langsat,

Alise nanggal sepisan..


Rehana rehana,

Lare kok apik temenan..

Kadung mlaku ring dalanan,

Yo koyo damar kanginan..


Aduh rehana, isun yo sing kuat

Deleng riko kari sing ono liyane..

Aduh rehana, isun yo sing kuat

Deleng riko kari sing ono tunggale..


Aju kecaruk sun sopo semaure,

Aduh aduh kari sing kuat..

Deleng omonge alus temenan,

Mendahneo biso keturutan,

Nduwe rabi koyo rehana..


Jaluk paran yo legane ati,

Jaluk ulan yo sun turuti..


Rehana rehana,

Lare kok ayu temenan..

Kulite yo kuning langsat,

Alise nanggal sepisan..


Rehana rehana,

Lare kok apik temenan..

Kadung mlaku ring dalanan,

Yo koyo damar kanginan..


Aduh rehana, isun yo sing kuat

Deleng riko kari sing ono liyane..

Aduh rehana, isun yo sing kuat

Deleng riko kari sing ono tunggale..


Aju kecaruk sun sopo semaure,

Aduh aduh kari sing kuat..

Deleng omonge alus temenan,

Mendahneo biso keturutan,

Nduwe rabi koyo rehana..


Jaluk paran yo legane ati,

Jaluk ulan yo sun turuti..

Home