Artist : Tasya Rosmala Adella - Dalan Anyar
Title : Henny Adella
Duration : 05:40
View : 94.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Tasya Rosmala Adella - Dalan Anyar

Kembang tebu sing kabur kanginan

Saksi bisu sing dadi kenangan

Prasetyamu kui mung kiasan

Tresnamu saiki wis ilang


Neng dalan anyar kowe karo sopo

Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopo

Neng kulon terminal kertonegoro

ngawi


Kembang tebu sing neng sawah nggrudo

Ora garing senadyan mongso ketigo

Tansah eling jamane semono

Neng kulon terminal kertonegoro


Neng dalan anyar kowe karo sopo

Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopo

Neng kulon terminal kertonegoro

ngawi


Kembang tebu sing kabur kanginan

Saksi bisu sing dadi kenangan

Prasetyamu kui mung kiasan

Tresnamu saiki wis ilang


Neng dalan anyar kowe karo sopo

Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopo

Neng kulon terminal kertonegoro


Neng dalan anyar kowe karo sopo

Aku ngerti dhewe neng ngarepe moto

Neng dalan anyar kowe karo sopo

Neng kulon terminal kertonegoro

ngawi

Home