Artist : Slow Jedag Jedug ❗ Sakpenakmu Dewe Dj Topeng Remix
Title : DJ Topeng
Duration : 05:24
View : 1.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3πŸ˜‰

Lirik Slow Jedag Jedug ❗ Sakpenakmu Dewe Dj Topeng Remix

Aku isih ning kene
Ngenteni kowe seng wes ro liyane
kowe ngumbar roso
ning ngarepe moto
aku ra lilo, atiku loro

Aku isih Ra nyongko
ngenteni kowe sing wes gawe loro
kowe tak tresnani
sak tenane ati
opo wes dadi dalane gusti

Reff :
Sak penakmu dewe lungo
kowe wes gawe ati loro
yowes mugo kowe bahagio
karo wong liyo

Sak penakmu dewe lungo
kowe wes gawe ati loro
yowes mugo kowe bahagio
karo wong liyo

Home