Artist : Putri Kristya - Rasah Dadi Pelangi
Title : RC Music
Duration : 04:36
View : 70.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Putri Kristya - Rasah Dadi Pelangi

Rasah dadi pelangi dinggo matane dek'e
Cukup pisan wingi kowe hiasi atine
Tetepo pringas-pringis senajan mumet ndase
Bahagia ora kudu tentang cinta wae

Kowe susah, mesti ono konco ning sandingmu
Curhato, nangiso, diloske wae atimu
Ketika semua masalahmu terasa abot
Lepas dan ikhlaskan, jalan terbaik hanya pedot

Ngel, angel, angel, dikandani pancen angel
Njak ngono kuwi nek wis kadung tresno tetep ngeyel
Hatimu terbutakan oleh cinta palsunya
Rela rekasa, yang penting dia tetap bahagia

Rasah mencintai, menyayangi wong sing picek
Perjuanganmu ra tau dianggep dadi nyesek
Dia hanya bercanda, harusnya kau tertawa
Bukannya jatuh cinta, akhirnya kau terluka

Rasah dadi pelangi dinggo matane dek'e
Cukup pisan wingi kowe hiasi atine
Tetepo pringas-pringis senajan mumet ndase
Bahagia ora kudu tentang cinta wae

Kowe susah, mesti ono konco ning sandingmu
Curhato, nangiso, diloske wae atimu
Ketika semua masalahmu terasa abot
Lepas dan ikhlaskan, jalan terbaik hanya pedot

Suatu saat kowe bakal dadi ngerti
Koncomu ra pernah ngapusi nek kowe dilarani
Sakjane ora trimo kowe digawe loro
Saranku, diloske wae, OTW golek liyo

Mbok uwis stop leh getuni kabeh iki
Teko tenang, koncomu ra bakal neng endi-endi
Janji bakal ngancani, tekane kowe mari
Anggep wae mung mimpi, sesok ra dibaleni

Rasah dadi pelangi dinggo matane dek'e
Cukup pisan wingi kowe hiasi atine
Tetepo pringas-pringis senajan mumet ndase
Bahagia ora kudu tentang cinta wae

Kowe susah, mesti ono konco ning sandingmu
Curhato, nangiso, diloske wae atimu
Ketika semua masalahmu terasa abot
Lepas dan ikhlaskan, jalan terbaik hanya pedot

Rasah dadi pelangi dinggo matane dek'e
Cukup pisan wingi kowe hiasi atine
Tetepo pringas-pringis senajan mumet ndase
Bahagia ora kudu tentang cinta wae

Kowe susah, mesti ono konco ning sandingmu
Curhato, nangiso, diloske wae atimu
Ketika semua masalahmu terasa abot
Lepas dan ikhlaskan, jalan terbaik hanya pedot

Home