Artist : Difarina Indra Ft Adella - Ditinggal Rabi
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 06:39
View : 84K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Difarina Indra Ft Adella - Ditinggal Rabi

Atiku rasane loro

Nyawang kowe rabi karo wong liyo

Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku

Kowe tego ninggal aku


Opo iki wes dalane

Kudu pisah kelangan tresnane

Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku

Senajan nyekso tresnoku


Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu

Biyen bakal ngancani urip tekan matiku

Pancene kowe tego medot tali asmoro

Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

 

Atiku rasane loro

Nyawang kowe rabi karo wong liyo

Nangis getih eluhku, remuk ajur rosoku

Kowe tego ninggal aku


Opo iki wes dalane

Kudu pisah kelangan tresnane

Kudu kuat atiku, kudu kuat batinku

Senajan nyekso tresnoku


Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu

Biyen bakal ngancani urip tekan matiku

Pancene kowe tego medot tali asmoro

Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso


Mbiyen tak tandur pari, tukule suket teki

Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi

Kowe tego nglarani mblenjani janji suci

Ning solo kembange ilang wong tresno wani kelangan


Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu

Biyen bakal ngancani urip tekan matiku

Pancene kowe tego medot tali asmoro

Rabi karo wong liyo, mblenjani tresnoku nelongso

Home