Artist : Vita Alvia - Kelangan Acoustic Version
Title : ARD Management
Duration : 06:22
View : 871
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Vita Alvia - Kelangan Acoustic Version

hang sun karepno biso ambi riko

selawase yo mung ambi riko

tapi kelendi maning

ceritane wes bedo

saikine riko wes seng ono

digowo wong liyo


hang sun karepno biso ambi riko

selawase yo mung ambi riko

tapi kelendi maning

ceritane wes bedo

saikine riko wes seng ono

digowo wong liyo


kelangan isun iki wes kelangan

kembang hang sun eman eman

loro rasane ati mulo loro

kudangan digowo wong liyo

lilo sun cobo ngelilakeno

masiyo abot hang sun roso

Home