Artist : Sasya Arkhisna Ft Ageng Music - Nyidam Sari
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 06:50
View : 1.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Sasya Arkhisna Ft Ageng Music - Nyidam Sari

Umpama sliramu sekar melati

Aku kumbang nyidam sari

Umpama sliramu margi wong bagus

Pun kakang bakal ngliwati


Sineksen lintange luku semono

Janji prasetianing ati

Tansah kumatil ning netro resono

Keroso rasaning driyo


Midero sak jagad royo

Kalingono wukir lan samudro

Nora ilang memanise

Aduh dadi ati selawase


Nalikan iro ing dalu atiku

Lamlamen siro wong ayu

Nganti mati ora biso lali

Lha kae lintange mlaku

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Sasya Arkhisna - Tak Antem Watu

Arief - Tiara

Sasya Arkhisna - Ikhlas

J-Rocks – Meraih Mimpi

Neona - Aduh Neik

Home