Artist : Monalisa Adella - Lingsir Wengi
Title : Henny Adella
Duration : 05:31
View : 49.1K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3šŸ˜‰

Lirik Monalisa Adella - Lingsir Wengi

Lingsir wengi

Sepi durung bisa nendra

Kagodha mring wewayang

Ngerindhu ati


Kawitane

Mung sembrana njur kulina

Ra ngira yen bakal nuwuhke tresna

Nanging duh tibane


Aku dhewe kang nemahi

Nandang branta

Kadung lara

Sambat sambat sapa


Rina wengi

Sing tak puji ojo lali

Janjine muga bisa tak ugemi


Kawitane mung sembrana njur kulina

Ra ngira yen bakal nuwuhke tresna


Nanging duh

Home