Artist : Pandawa Ageng Ft Ageng Music - Sri Minggat
Title : Ageng Music
Duration : 08:21
View : 153.3K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Pandawa Ageng Ft Ageng Music - Sri Minggat

Sri, kapan kowe bali

Kowe lungo ora pamit aku

Jarene neng pasar, pamit tuku trasi

Nganti saiki kowe durung bali


Sri, opo kowe lali

Janjine sehidup semati

Aku ora nyono kowe arep lungo

Loro atiku, atiku loro


Reff

Ndang balio Sri

Ndang balio o

Aku loro mikir kowe

Ono ning endi


Ndang balio Sri

Ndang balio o

Tego temen

Kowe minggat ninggal aku


Yen pancene Sri

Kowe eling aku

Ndang balio

Aku kangen setengah mati

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Iwan Fals - 16 Juli 1996

Nidji - Rela Berkata

Yeni Inka - Angel 2

Evie Tamala - Rembulan Malam

Raisa - You

Rena Movies Ft Ageng Music - Mawar Bodas

Home