Artist : Niken Salindry Ft Ageng Music - Teteg Ati
Title : Global Musik Era Digital
Duration : 05:50
View : 2.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Niken Salindry Ft Ageng Music - Teteg Ati

ning pungkasan srengenge sore iki

atiku iseh roso sumpek

nanging sempet mikerke sliramu

sing tak tresnani


ning pungkasan rembulan wengi iki

atiku iseh milih berjuang bertahan

korban ati perasaan kanggo sliramu


koco iki dadi seksi pedihe atiku

kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo

bola bali kowe sing salah

nanging aku sing disalahke e


mas perlu dingerteni

Teteg ke atiku wis koyo ibumu

ora tau nggersulo ngadepi polahmu

sing nggawe atiku atiku tatu


ning pungkasan srengenge sore iki

atiku iseh roso sumpek

nanging sempet mikerke sliramu

sing tak tresnani


koco iki dadi seksi pedihe atiku

kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo

bola bali kowe sing salah


nanging aku sing disalahke eii

wis rapopo aku sing disalahno

tapi elingo cen aku sing lilo

dadi payung naliko udane teko

mas perlu dingerteni


tetegke atiku wis koyo ibumu

ora tau nggersulo ngadepi polahmu

sing nggawe atiku atiku tatu

senajan kowe mung nyepelekke

nanging ati iki tetep tak kuatke

sumpah ati iki


setiyoku mung kanggo kowe

selawase bebarengan karo kowe

selawase ora bakal tak liyakke

selawase tetept eteg atine

Home