Artist : Zinidin Zidan - Bahagiamu Bahagiaku
Title : Gajah Mada Record
Duration : 06:28
View : 515.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Zinidin Zidan - Bahagiamu Bahagiaku

Plong rasane njero dadaku,

Rasane mak plong lego atiku.

Wis ora nyut-nyut sirahku,

Saiki aku wis ora ngelu.


Plong rasane njero dadaku,

Rasane mak plong lego atiku.

Wis ora dag-dig-dug jantungku,

Saiki aku uwis ketemu.


Rasane he he he, yo mak plong

Rasane kepiye, plong plong plong.

Rasane koyo ketiban ndaru,


Lintang kamulyan nibani dadaku.

Sing lali wis eling karo aku,

Gelem mulih gelem bali ning omahku.

Njanur gunung rasane nggumun setaun,


Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun.

Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun,

Rasane, yo mak plong

Rasane, plong plong plong.


Plong rasane njero dadaku,

Rasane mak plong lego atiku.

Wis ora nyut-nyut sirahku,


Saiki aku wis ora ngelu.

Plong rasane njero dadaku,

Rasane mak plong lego atiku.

Wis ora dag-dig-dug jantungku,

Saiki aku uwis ketemu.


Rasane he he he, yo mak plong

Rasane kepiye, plong plong plong.

Rasane koyo ketiban ndaru,

Lintang kamulyan nibani dadaku.

Sing lali wis eling karo aku,


Gelem mulih gelem bali ning omahku.

Njanur gunung rasane nggumun setaun,

Ora rugi rino wengi nggonku nyuwun.

Matur nuwun pancen kuwi sing tak suwun,


Rasane, yo mak plong

Rasane, plong plong plong.

Rasane, yo mak plong

Rasane kepiye, yo mak plong.

Plong.

Home