Artist : Denny Caknan Feat. Happy Asmara - Satru Live Pakeliran 2021
Title : DENNY CAKNAN
Duration : 06:13
View : 1.2M
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Denny Caknan Feat. Happy Asmara - Satru Live Pakeliran 2021

Unine batin dungoku

Ra luput ko jenengmu

Aku ngedem-ngedem atimu

Bakoh mempertahankanmu


Gusti kulo mpun manut dalane

Mung jenengan sing ngatur ceritane

Sing jelas aku mikir ke depane

Opo bakal hubungan satru sakteruse


Tulung percoyo aku sayang awakmu

Buktine sampeyan nglirik liyane

Sumpah ra koyo sing mbok pikir selama iki

Mas, isoku meneng, ngajeni awakmu


Sepurane yen pancen salah

Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah

Rangkulen aku, iki gur mung salah pahamku

Satru, hubungan mung salah pahammu

Sampeyan kudu ngerteni, aku cemburu


Gusti kulo mpun manut dalane

Mung jenengan sing ngatur ceritane

Hoo ooo sing jelas aku mikir ke depane

Opo bakal hubungan satru sakteruse


Tulung percoyo aku sayang awakmu

Buktine sampeyan nglirik liyane

Sumpah ra koyo sing mbok pikir selama iki

Mas, isoku meneng, ngajeni awakmu


Sepurane yen pancen salah

Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah

Rangkulen aku, iki gur mung salah pahamku


Unine batin dungoku

Ra luput ko jenengmu

Home