Artist : Della Monica - Kalih Welasku Cover
Title : Della Monica
Duration : 04:45
View : 159.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Della Monica - Kalih Welasku Cover

Anane mung tresno kalih welasku

Anane mung iki sing tak nduweni


Doyo doyo ngganduli

Doyo doyo nangisi


Kesandung-sandung aku

Maksane atimu


Gapuk meh tumbang

Tak gawe gawe dewe

Raiso ngukur kurang kesadaranku


Kekarepanku yen pancen dadi siji

Iso ngrumat lan baturi

Tekan besok nganti petuk pati

Urung kewujud we kesusu mutusi


Aku sembrono ning ra sepiro

Malah dadi perkoro

Nanging rapopo ketulo tulo

Dadi tulisan kanggo cerito tuo


Anane mung tresno kalih welasku

Home