Artist : Diandra Ayu - Opo Iseh Ono
Title : FORTUNA ENTERPRISE
Duration : 05:00
View : 4.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Diandra Ayu - Opo Iseh Ono

Urip neng donyo kabeh dilahirke udo
Nanging nasibe menungso kui pancen bedo-bedo
Aku wes ngupoyo, sayah kerjo ra tak roso
Durung nemokne mulyo, jo meneh nemokne tresno

Opo iseh ono wong sing purun nompo
Aku sing ra sepiro, sing ra sugih bondo
Nduweku mung setyo lan wani rekoso
Kanggo bahagiakno uwong sing tak tresno

Umpomo seh ono wong sing purun nompo
Aku opo anane, bakal tak perjuangke
Sak kuat tenogo, sak kuate rogo
Senajan toh nyowo, nggo wong sing tak tresno

Dalan uripku ora koyo idamanmu
Pengen opo karek tuku, yen aku poso seminggu
Aku ora gelo, senajan uripku Rekoso
Tak kandeli dongo, manut dawuh sing kuoso

Home