Artist : Yeni Inka - Yo Anyang Anyangen Bosku Nuruti Penjalukmu
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:27
View : 76.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Yo Anyang Anyangen Bosku Nuruti Penjalukmu

Sepurane aku ora iso sat set
Sadar mergo kahanane bondo cupet
Paribasan pengen neng ati mung iso ngempet
Mok kon sat set aku samar nek kesrimpet

Mengkis mengkis rasane
Nuruti seng mok karepne
Sadar mung wong sepele
Seng ra ndue outfit gede

Opo wes sak mestine kudu ninggalake koe
Mekso tak terusne po pengen pedot boyok e

Yo anyang anyangen bosku
Yen aku nuruti penjalukmu
Wes ra kurang tak labuhi nyatane sek kurang anu
Yo anyang anyangen bosku
Aku uwes rumongso ndak mampu
Sadar diri mergo aku dudu spek idamanmu

Home