Artist : Kalia Siska Ft Ska86 - Dua Lalaki
Title : UYE tone
Duration : 07:17
View : 75.4K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Kalia Siska Ft Ska86 - Dua Lalaki

Anjeun lalaki kuring lalaki

Pada mikaharti boga dirina

Kembang nu jadi impian

Tos lami mapaes ati

Duh diri micinta

Pasti sarua miboga cinta

Pada mikahayang tur metik atina

Iraha bakal laksana

Rek metik kembang katresna

Nu jadi ceungceuman


Diri nandangan ka siksa

Gering pikir ngalanglayung

Horeng micinta nu sama

Asa teu walakaya


Anjeun nu jadi rebutan

Antara dua lalaki

Nu sami sami micinta

Kadiri salira


Rasana diri geus teu daya

Akang micinta anjeuna

Harepan ngan ukur harepan

Nu ayeuna ngan tinggal lamunan

Home