Artist : Mukidi Ft Pakdhe Kabul - Wong Edan Kui Bebas
Title : Henny Adella
Duration : 06:12
View : 74.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Mukidi Ft Pakdhe Kabul - Wong Edan Kui Bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas


Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas


Ora usah pikir uripku

Ojo susah mikir dalanku

Mergo dalan uripku iki dudu urusanmu

Dalan uripe kabeh manungso

Becik ketitik olo ketoro

Mulo ojo gawe gelo mergo urip butuh konco


Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas


Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas


Eling eling omonge wong tuo

Loro ati angel ditambani

Bedo yen karo wong loro untu ngombe obat di nggo mapan turu

Dalan uripe kabeh manungso

Becik ketitik olo ketoro

Mulo ojo gawe gelo mergo urip butuh konco


Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas


Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas


Sak polahe opo wae iku

Sing penting ora ganggu uripku

Opo maneh kowe ndadak nesu

Ora usah urus aku

Dalan uripe kabeh manungso

Becik ketitik olo ketoro

Mulo ojo gawe gelo mergo urip butuh konco


Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Wong edan kuwi bebas

Home