Artist : Radit Fasolla - Lintang Angenan
Title : Music Interactive
Duration : 04:32
View : 424
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Lirik Radit Fasolla - Lintang Angenan

Semilire angin wayah wengi

Sing makili roso kangen iki

Ning kerlipe lintang

Tak titip ne roso sayang

Roso sayang mung ono angenan


Ojo ngomong sayang

Yen bakale kowe ngilang

Ojo ngomong cinta

Yen akhire nggawe luka


Aku karo kowe

Mungkin wis dudu jodone

Wis cukup semene wae

Hubunganku karo kowe

Podo nggolek dalan mlaku dewe dewe

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Armada - Mau Dibawa Kemana

Danilla - Aaa

JKT48 - Deja vu

Afgan - Ku Dengannya Kau Dengan Dia

Tipe-X - Genit

Eny Sagita - Kalah Cepet

Home