Artist : Lutfiana Dewi - Ra Jodo
Title : Aneka Safari Records
Duration : 05:20
View : 15.5K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Lutfiana Dewi - Ra Jodo

Maafkanku kali ini harus pergi

Meninggalkan kamu yang aku sayangi

Banyu moto iki mili nguras ati

Kelingan tresnoku ora direstui


Mama, Papa, maafkan aku yang tak bisa

Membawa calon mantumu muleh

Mergo anakmu iki ra diparingi restu

Marang calon besanmu


Sak tenane ati iki loro, loro, loro

Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo

Jarene janjimu urip bareng nganti bongko

Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo


Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi

Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui

Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti

Yen pancen ngono anane, abote sing keroto iki

Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni


Maafkanku kali ini harus pergi

Meninggalkan kamu yang aku sayangi

Banyu moto iki mili nguras ati

Kelingan tresnoku ora direstui


Mama, Papa, maafkan aku yang tak bisa

Membawa calon mantumu muleh

Mergo anakmu iki ra diparingi restu

Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro, loro, loro


Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo

Jarene janjimu urip bareng nganti bongko

Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi

Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui


Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti

Yen pancen ngono anane, abote sing keroto iki

Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi

Meninggalkan kamu yang aku sayangi

Banyu moto iki mili nguras ati


Kelingan tresnoku ora direstui

Mama, Papa, maafkan aku yang tak bisa

Membawa calon mantumu muleh

Mergo anakmu iki ra diparingi restu

Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro, loro, loro


Cintaku terhalang oleh restune wong tuwo

Jarene janjimu urip bareng nganti bongko

Nyatane sak iki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati nyekseni kowe rabi

Lilo dadi dedungo ngarep tekanmu dadi dudo


Karepe ati tetep ngelakoni masio ra direstui

Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti

Yen pancen ngono anane, abote sing keroto iki

Kersane isun byaen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi


Meninggalkan kamu yang aku sayangi

Banyu moto iki mili nguras ati

Kelingan tresnoku ora direstui

Maafkanku kali ini harus pergi


Meninggalkan kamu yang aku sayangi

Banyu moto iki mili nguras ati

Kelingan tresnoku ora direstui

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Armand Maulana - Sampai Akhir Zaman

Iwan Fals - Besar & Kecil

Afgan - Bukan Cinta Biasa (Dekade Version)

Tipe-X - Jangan Jadi Pecundang

Rossa - Kecewa

ST12 - Aku Padamu

Home