Artist : Sasya Arkhisna - Kok Iso Yo
Title : Berkah Talenta
Duration : 06:39
View : 254.2K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Sasya Arkhisna - Kok Iso Yo

Kok iso yo, kok tegel yo

Opo salahku, nengdi luputku

Wong sing ra sepiro koyo aku iki

Masalah asmoro mung kebagian loro


Ditinggal lungo, alesan ra cetho

Mergo ngaboti tresno anyarmu sing liyo

Gusti tulung paringono ati sing kuat

Kanggo ngadepi asmoro ugal-ugalan


Tibo wayah mongso udan teko

Hawa adem featuringan loro

Durung siap nompo kenyataan

Koe disanding wong liyo


Durung nganti garing laraning atiku Uwis

Mbok tambani kenyataan

Ngadepi sliramu saiki disanding wong liyo


Tau nekat ku mencintaimu

Nanging koe malah milih ngeboti tresno liyane

Ternyata aku dudu siji-sijine


Kok iso yo, kok tegel yo

Opo yo aku, Masalah asmoro mung kebagian loro


Tibo wayah mongso udan teko

Howo adem featuringan loro

Durung siap nompo kenyataan

Koe disanding wong liyo


Durung nganti garing laraning atiku Uwis

Mbok tambani kenyataan

Ngadepi sliramu saiki disanding wong liyo


Tau nekat ku mencintaimu

Nanging koe malah milih ngeboti tresno liyane

Ternyata aku dudu siji sijine

Home