Artist : Duo Ageng Ft Ageng Music - Cucak Rowo
Title : Ageng Music
Duration : 06:52
View : 1.8K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Duo Ageng Ft Ageng Music - Cucak Rowo

Kucoba coba melempar manggis

Manggis kulempar mangga kudapat,

Kucoba coba melamar gadis

Gadis kulamar janda kudapat


Iki piye iki piye iki piye

Wong tuwo rabi perawan,

Prawane yen bengi nangis wae,

Amargo wedi karo manuke


Manuke manuke cucak rowo,

Cucak rowo dowo buntute

Buntute sing akeh wulune,

Yen digoyang ser-ser aduh enake


Jamane jamane jaman edan

Wong tuwo rabi perawan

Prawane yen bengi nangis wae

Amargo wedi karo manuke


Manuke manuke cucak rowo,

Cucak rowo dowo buntute

Buntute sing akeh wulune,

Yen digoyang ser-ser aduh enake

Home