Artist : Gerry Mahesa - Dalan Anyar
Title : Perdana Record
Duration : 03:55
View :
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Download Now


Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Gerry Mahesa - Dalan Anyar

kembang tebu sing kabur kanginan
saksi bisu sing dadi kenangan
prasetyamu kui mung kiasan
tresnamu saiki wis ilang

neng dalan anyar koe karo sopo
aku ngerti dewe ning ngarepe mata
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto jogja.
kembang tebu sing ning sawah deso
ora garing nadyan mongso ketigo
tansah eling jamane semono

nganti sepreneng tansa ketok neng moto
neng dalan anyar koe karo sopo
aku ngerti dewe ning ngarepe mata
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto
neng dalan anyar koe karo sopo

aku ngerti dewe ning ngarepe mata
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto
neng dalan anyar koe karo sopo
neng kulon bandara adi sucipto jogjo

Home