Artist : Yeni Inka Ft. Lagista - Mundur Ngalah
Title : Aneka Safari Records
Duration : 04:30
View : 21.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka Ft. Lagista - Mundur Ngalah

Sak umpomono kowe dadi aku


Rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene


Aku wes sabar dinggo merjuangke kowe


Sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu

Wes cukup loro iki

Cidro sing tak rasakne


Ibarat tali sing wes pedot

Wes raiso didandani

Uwes ojo gandoli

Lungaku ra bakal bali


Yen seh sayang karo dek’e

Mending aku sadar diri

Wes entek anggonku sabar

Sabendino ati ambyar

Aku mundur trimo ngalah


Mergo aku wes ra betah

Sak umpomono kowe dadi aku

Rung bakalan iso nglakoni sing koyo ngene


Aku wes sabar dinggo merjuangke kowe

Sing ra perlu weruh koyo ngopo ning mripatmu

Wes cukup loro iki, cidro sing tak rasakne


Ibarat tali sing wes pedot, wes raiso didandani

Uwes ojo gandoli, lungaku ra bakal bali

Yen seh sayang karo dek’e, mending aku sadar diri


Wes entek anggonku sabar, sabendino ati ambyar

Aku mundur trimo ngalah, mergo aku wes ra betah

Uwes ojo gandoli, lungaku ra bakal bali


Yen seh sayang karo dek’e, mending aku sadar diri

Wes entek anggonku sabar, sabendino ati ambyar

Aku mundur trimo ngalah, mergo aku wes ra betah

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

TheOvertunes - Sayap Pelindungmu

Justin Bieber - Yummy

D’MASIV - Cahaya Hati

Wali - Kuy Hijrah

Elfariziee - Ikhlas Ngenteni

Cak Percil - Kangen Swarane

Home