Artist : Nella Kharisma - Tahu Bulat
Title : Sakura Record
Duration : 05:20
View : 74K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Tahu Bulat

Nggare bobad maning padang,
Jagat bengi ucul sing dandan.
Sun nunggu ning kober ngadang,
ADVERTISING

Planga-plongo kaya wong ilang.

Wis kakang ngakua bae,
Wis aja akeh bobade.
Batur tangga weru kabeh,
Kakang demenane akeh.

Apa sih wis bli bisa rubah,
Tingkah masih angger kaya bocah.

Tahu bulat digoreng dadakan,
Kula nekat bagen dah pisahan.
Urip susah karo sampean,
Tambah lara ditinggal demenan.

Wis kakang ngakua bae,
Wis aja akeh bobade.
Batur tangga weru kabeh,
Kakang demenane akeh.

Apa sih wis bli bisa rubah,
Tingkah masih angger kaya bocah.

Tahu bulat digoreng dadakan,
Kula nekat bagen dah pisahan.
Urip susah karo sampean,
Tambah lara ditinggal demenan.

Wis kakang ngakua bae,
Wis aja akeh bobade.
Batur tangga weru kabeh,
Kakang demenane akeh.

Apa sih wis bli bisa rubah,
Tingkah masih angger kaya bocah.

Tahu bulat digoreng dadakan,
Kula nekat bagen dah pisahan.
Urip susah karo sampean,
Tambah lara ditinggal demenan.

Nggare bobad maning padang,
Jagat bengi ucul sing dandan.
Sun nunggu ning kober ngadang,
Planga-plongo kaya wong ilang.

Wis kakang ngakua bae,
Wis aja akeh bobade.
Batur tangga weru kabeh,
Kakang demenane akeh.

Home