Artist : Safira Inema Feat Prima Hp - Gulu Pedot
Title : Golden Management
Duration : 05:05
View : 6.9K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Safira Inema Feat Prima Hp - Gulu Pedot

Dudu watu hang d arani pasir

Watu kambang keli ono ring pinggir

Buru ketemu awak langsung naksir

Gelibegan koyo kelangan pikir


Uwit kelopo arane gelugu

D sigari d poro dadi pitu

Saben dino isun sing biso turu

Demen riko ngomong using kewetu


Aring aring mbakar gedang campur sawi

Sampek gering ulihe isun mikiri

Gedang sobo sak curung d pangan codot


Timbang wurung angur gulunisun pedot


Godong sawi enake uraban klopo

Ati iki ugo yo mung kanggo riko

Gedang rojo sak curung d pereteli

Dung sing percoyo bedahen dodo iki


Home