Artist : Nella Kharisma - Sepurane Baen
Title : Nella Kharisma - Topic
Duration : 04:56
View : 20.6K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Nella Kharisma - Sepurane Baen

Sepurane baen
sun emang nong welase
hang bengene
sing gampang ulie nggayu atine
saikine rikoteko nong isun mani
ngarep nyambung rosohang wis riko gawe
riko gawe loro
sepi hang sun roso sakat riko tinggalno
saiki ilangmergo ono hangng ganteni liyan riko
dudu sun sing welas dudu sun wis sing demen
tapi ati iki wis ono hang manggone
sepurane baen...
Lilakno wes isun lilakno ojo ngarep isun maning
ojo nyikso isun maning
loro rasane mulo loro
kadung ati wis sing ono
njaluk tulung riko ngadoho

Home