Artist : Safira Inema - Cidro 3
Title : FORTUNA ENTERPRISE
Duration : 06:36
View : 19.7K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Safira Inema - Cidro 3

Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii...

Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi...

Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku

Getune Nyapo Mbiyen Ketemu ...


Jare Kowe Wes Ngukir Jenengku...

Mbok Patri Ning Njero Atimu...

Yen Iling Mbiyen Karo Janjimu...


Tresnomu Mung Siji Yo Aku...

Ningopo Saikine Cidro...

Kabeh Omongmu Kuwi Gombal Mukiyo...


Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu...

Nyenengi Wong Koyo Sliramu...

Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku...


Janji Setiyo Sak Umur Uripmu...

Ningopo Sak Ikine Tego...

Ning Ngarep Moto Kowe...

Nggandeng Wong Liyo


Ho...ho...ho...ho...Keiris Atiku


Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu...

Mergo Roso Perihe ...Ning Njero Dodoku...

Gulone Manis ...Isih Manis Madu...

Mergane Sing Mbok Iris Atiku...


Sopo Wonge Sing Ra Bakal Tatu...

Nyenengi Wong Koyo Sliramu...

Ngomong Cinta Sayang Mung Ning Aku...


Janji Setiyo Sak Umur Uripmu...

Ningopo Sak Ikine Tego...

Ning Ngarep Moto Kowe...

Nggandeng Wong Liyo


Ho...ho...ho...ho...Keiris Atiku

Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu...

Mergo Roso Perihe ...Ning Njero Dodoku...

Gulone Manis ...Isih Manis Madu...

Mergane Sing Mbok Iris Atiku...


Ora Perpisahan Sing Dadi Getuning Atii...

Nanging Nyapo Mbiyen Kowe Tak Senengi...

Nyenengi Sliramu Gawe Loro Atiku

Getune Nyapo Mbiyen Ketemu ...

Getune Nyapo Mbiyen Ketemu ...

Home