Artist : Yeni Inka - Aku Sing Duwe Ati Ft. Bintang Fortuna
Title : MUARA BINTANG
Duration : 04:43
View : 31K
Source : Youtube
Type of file : Audio/Video (.mp3 .mp4)

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉

Lirik Yeni Inka - Aku Sing Duwe Ati Ft. Bintang Fortuna

ku seng nduwe ati

Koe rasah ngrusohi

Aku seng nduwe rasa

Koe rasah suloyo


Aku seh tetep tresno

Senajan dunyo ra trimo

Urusono uripmu

Timbang suwe suwe lambemu tak tuku


Yen awan tansah kelingan

Yen wengi raiso mapan

Koyo ngene wong sing kasmaran


Senajan akeh konco konco

Seng durung biso nerimo

Kabeh ora tak rungokno


Njero atine manungso kuwi bedo bedo

Ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno

Kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

Home